Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Transportoare cu snec elicoidale pentru abatoare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Transportoare cu snec elicoidale pentru abatoare (pentru produse secundare animaliere)

Transportoarele elicoidale cu jgheab pentru conditii de lucru foarte grele sunt fabricate din otel carbon, cu un finisaj corespunzator al suprafetei (in general componente galvanizate la cald).

In functie de aplicatie, ele sunt alcatuite din jgheaburi cu diverse forme si configuratii. Ele sunt echipate cu un stut de admisie, un stut de evacuare, o placa de capat la capatul de actionare pentru montarea unui lagar de reazem de capat, o placa de capat pentru inchiderea jgheabului la capatul opus actionarii, un snec fara arbore cu elice cu flansa pentru conditii de lucru foarte grele pe arborele singurului lagar de reazem de capat. Snecul aluneca pe bare demontabile fixate la fundul jgheabului.

Forta de forfecare generata in timpul transportului materialului de snec si barele de la baza jgheabului contribuie ajuta la ruperea materialului fibros. In plus, transportoarele elicoidale sunt echipate cu motoreductor adaptat aplicatiei.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de transportoare cu snec. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura