Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoare electrice cu frana in curent alternativ MGM BA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motoare electrice cu frana in curent alternativ, MGM seria „BA”
Motoare electrice cu frana, motoare electrice pentru echipamente de ridicat ASM, ASFM, AIM, AIFM
Motoare electrice cu frana destinate aplicatiilor ciclice ce necesita franare rapida,sigura si precisa. Toate componentele sistemului de franare sunt protejate impotriva coroziunii prin galvanizare si vopsire. La cerere putem furniza motoare electrice cu frana ce prezinta alte caracteristice decat cele de serie: cu arbore dublu, cu frana actionata la tensiuni speciale, pentru uz extern, pentru mediu umed. Motoarele electrice cu frana sunt motoare total inchise cu ventilatie externa si rotor in forma de colivie de veverita. Standard UNEL-IEC

Caracteristici generale

Motoarele electrice ale seriei „BA” sunt motoare electrice asincrone trifazice cu frana in curent alternativ, cu racire externa si cu rotor in forma de colivie de veverita. Se construiesc in gabarite de la 71 la 225 in versiunile B3 - B5 - B14. Motoarele cu frana se pot executa si in varianta cu servoventilatie sau servoventilatie plus encoder.
Principiul de functionare al motoarelor electrice cu frana:
Frana motorului electric intra in functiune mecanic, la lipsa tensiunii de alimentare. Ancora impinsa de arcuri apasa pe disc creand astfel intre suprafete cuplu franant. Fara alimentarea franei rotorul motorului este franat. Alimentand electromagnetul, ancora mobila devine atrasa anuland forta arcurilor si dand posibilitatea de rotatie a discului franei si astfel rotorul este liber. Deblocarea franei se poate efectua si manual actionand manivela de deblocare a franei.

Motorul electric cu frana permite:

- obtinerea unui timp de franare scurt si precis.
- obtinerea unei franari imediate a masinii pe care este montat.
- mentinerea motorului electric oprit intr-o pozitie blocata.

Frana
Motoarele electrice din seria „BA” au frana pe disc cu suprafata de franare mare, actionare cu arcuri si deblocare electromagnetica, bobina toroidala fiind conceputa pentru o maxima silentiozitate si o optima viteza de blocare - deblocare. Temperatura ambientala de functionare este cuprinsa intre -200C si +400C, bobina fiind in clasa F, functioneaza pana la o temperatura de 1550C.
Alimentare
Alimentarea franei in curent alternativ se face din cutia de borne a motorului, optional existand posibilitatea de alimentare separata a acesteia. De asemenea se poate furniza, la cerere, alimentare in curent continuu a franei prin intermediul unui redresor dotat cu protectie la supratensiune si filtru RFi.
Deblocarea manuala
La cerere, motoarele electrice din seria „BA” pot fi furnizate cu levier de deblocare manuala.
Toate motoarele seriei „BA” au un locas hexagonal la ventilator cu ajutorului caruia prin rotatie manuala si prin intermediul unei chei se poate debloca frana in lipsa tensiunii de alimentare.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de variatoare hidraulice de turatie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura