Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Motoare electrice cu frana, MGM BAH

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Motoare electrice cu frana, MGM seria „BAH”

Motoarele din seria BAH sunt motoare de frana asincrone complet ventilate racite (TEFC). Seria BAH incepe de la 180 si continua pana la 315 marimea cadrului IEC. Frana se angajeaza sa opreasca motorul atunci cand frana si motorul nu sunt alimentate (adica alimentarea cu energie electrica este oprita). Sistemele de franare din seria BAH sunt proiectate in mod adecvat pentru franarea dinamica, desi pot fi utilizate ca frane statice.

Actiunea de franare este intotdeauna asigurata printr-o oprire foarte rapida si precisa, asigurand o oprire sigura si prompta de fiecare data cand motorul functioneaza si frana nu sunt alimentate. Frana asigura un cuplu egal in ambele directii de rotatie, asigurand o oprire fara axiala ax alunecare. MGM furnizeaza frane de tensiune trifazat AC ca standard.

Toate motoarele, franele, incalzitoarele si cablurile de monitor sunt conectate intr-o cutie de borne supradimensionata, astfel incat nu este necesara o cutie de borne separata pentru frana. Motoarele de frana din seria BAH sunt IP 55 standard de incadrare ca standard si IP 56 este oferit ca optiune.

Motoarele din seria BAH

Motoarele din seria BAH sunt concepute pentru a rezista situatiilor de supraincalzire si supraincarcare pentru a garanta cea mai buna fiabilitate in cadrul sistemului cele mai dificile conditii de functionare. Clasa de izolatie standard pentru seria BAH este F, in timp ce clasa H este disponibila la cerere. Discul de frana are o suprafata mare, care permite un cuplu de franare ridicat, uzura scazuta a discului si, prin urmare, un cost redus de intretinere. Cuplul de frana este reglabil ajustand usor cateva nuci. Motorul de frana MGM este special conceput pentru a avea o suprafata de frecare auto-ventilata care permite o franare ridicata sarcini de lucru si pentru a mentine un cuplu constant de franare si timp. Discurile de frana nu contin azbest.

Cadrele, scuturile si flansele sunt facute din fonta. Cutia de borne este pozitionata in partea dreapta (vizualizarea End Drive) ca standard.
Suprafata de fictiune de fabricatie este din fonta. Elementul de deplasare a franei este construit cu un miez laminat pentru a reduce electricitatea pierderi si asigurarea unei actiuni foarte rapide a franarii.

Caracteristicile principale ale seriei BAH sunt: ​​constructie robusta, actiune rapida de franare, timpi de franare constanti, numar mare de pornire / oprire premise cicluri, de asemenea, cu aplicare severa, cuplu reglabil de franare, costuri reduse de intretinere.

Cuplul de franare:
BAH / BAHS cuplul de franare este setat din fabrica la 60-70% din cuplul maxim de franare indicat pe placuta de identificare. La cerere, cuplul poate fi setat din fabrica la specificatia clientului in limitele admisibile. Cuplul de frana este proportional cu compresia arcului de frana. Cuplul de frana poate fi usor reglat prin strangerea sau slabirea piulitelor de blocare a arcului. Consultati MGM catalog general pentru a regla cuplul de frana la valoarea dorita in intervalul admisibil.

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de variatoare hidraulice de turatie. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura