Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vibratoare pneumatice cu turbina OT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vibratoare pneumatice cu turbina OT

Vibratoare pneumatice cu turbina seria OT au o vibratie generata de o turbina echipata cu greutati excentrice.

Vibratoarele pneumatice cu turbina de tip OT genereaza vibratii cu o amplitudine extrem de joasa si o frecventa inalta. Datorita vitezei superioare fata de vibratoarele rotative cu bile si role OT este un echipament extrem de performant.

Avand in vedere ca este incadrata in clasa fara ulei, seria OT este adecvata pentru linii de procesare a alimentelor, placi de compactare a betonului, cofraje pentru betonare si golirea cuvelor, precum si ca mijloc de imbunatatirii curgerii materialului in jgheaburi. Forta generata este superioara fata de vibratoarele cu bile, insa functioneaza mai silentios.
Vibratoarele cu turbina seria OT, cu sasiu fabricat din aluminiu gri argintiu si capac negru sunt disponibile in 12 marimi.

Conforma cu ATEX EX II 2DG cT(x), seria OT poate fi utilizata in medii explozive. Functioneaza silentios si fara ulei la o presiune de lucru intre 2 si 6 bar (29 ~ 87 PSI) si o temperatura de functionare de pana la 120 grade C.

Avantaje:
Forta centrifuga mare
Functionare silentioasa
Functionare fara ulei

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de vibratoare. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura