Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vibratoare pneumatice liniare cu piston intern - K

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Vibratoare pneumatice liniare cu piston intern - seria K

La vibratoare pneumatice liniare cu piston intern seria K, vibratia liniara este generata de miscarea unui piston flotant intern, si nu de impactul dintre suprafete, de aici si denumirea lor de vibratoare cu piston intern.

Aceste vibratoare sunt extrem de eficiente in cazul materialelor in vrac care au tendinta de a se lipi de pereti, a materialelor cu proprietati higroscopice, a materialelor cu particule grosiere si a materialelor pulverulente cu proprietati electrostatice, cum ar fi materialele plastice sau pulberile cu tendinta de granulare. Vibratoarele cu piston intern reprezinta o solutie eficienta impotriva fenomenelor de aglomerare si formare de gauri in aplicatii din spatii inchise, in care se impune un nivel de zgomot maxim de 80 dB(A) si un design curat.
Versiunile vibratoarelor cu piston intern seria K care sunt conforme cu ATEX EX II 2DG cT(x) sunt adecvate in procesarea alimentelor si medii explozive.

Seria K este disponibila in patru marimi. Toate modelele sunt fabricate din aluminiu acoperit anodic.

Sunt extrem de usor de instalat si adaptat. Vibratoarele seria K functioneaza la o presiune intre 2 si 6 bar (29 ~ 87 PSI).

Accesorii
Lant de siguranta

Avantaje
Functionare silentioasa
Design curat, usor
Instalare si adaptare facila

Proconsil Grup Iasi, firma cu capital 100% romanesc, va pune la dispozitie o gama larga de vibratoare. Contactati-ne pentru o oferta personalizata.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura