Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Valve ghilotina VL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Valve ghilotina VL

Folosirea polimerului special SINT de la WAM in construirea gamei de sibare VL face din aceste valve echipamentul ideal in interceptarea fluxului de materiale pulverulente sau sub forma de granule alimentat gravitational sau pneumatic.

Valve ghilotina VL sunt disponibile in diverse configuratii, inclusiv dreptunghiulare. In cazul versiunii VLQ valvele au o sectiune transversala patrata, in timp ce versiunea VLC are o sectiune transversala circulara deschisa, iar versiunea VLR este dreptunghiulara. Versiunea VLS cu sectiune transversala patrata este dotata cu o unitate de actionare pneumatica integrata in cadrul sau.

Valvele ghilotina (sibare) VL se utilizeaza in cazurile in care materialul pulverulent sau granular alimentat prin cadere libera sau transportat trebuie interceptat. Valvele ghilotina pot fi montate pe evacuarea unei palnii sau a unui siloz, la admisiile si evacuarile transportoarelor mecanice si la admisiile stuturilor de incarcare telescopice. Pentru evacuarile transportoarelor optiunea optima este versiunea VLS cu mecanism de actionare pneumatic integrat, datorita dimensiunilor de gabarit compacte.

Forma speciala a valvelor ghilotina VL si diversele optiuni pentru design-ul lamei ofera posibilitatea aplicarii lor in toate sectoarele industriale, inclusiv industria alimentara.

Caracteristici tehnice:

Usor de manevrat
Rezistenta ridicata la abraziune
Montare usoara si rapida
Etansare sigura, fara masuri suplimentare, datorita muchiilor rotunjite de etansare contra prafului, incorporate in invelisul din polimer
Cadrul valvei ghilotina este acoperit in intregime cu material compozit pe baza de polimer SINT (la cerere, aprobat de F.D.A. pentru industria alimentara)
Lipsa punctelor in care exista riscul de prindere si a pieselor mobile expuse asigura o functionare in conditii de siguranta
Montare orizontala sau verticala
Etansare eficienta impotriva pulberilor fine si prafului
Admisie de serviciu integrat pentru devierea materialului de la etansari si role pentru a reduce uzura
Actionari interschimbabile: manuale, pneumatice sau cu motoreductor electric

Produse vandute de Proconsil Grup.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro

www.snecuri.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura