Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Valve de eliberare presiune cu arc din polimer VCP-D

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Valve de eliberare presiune cu arc din polimer VCP-D reprezinta solutia cea mai sigura in cazul in care structura silozului este periclitata de presiuni anormale. Problemele de suprapresiune sau presiune negativa din interiorul silozului necesita solutii sigure si cu efect imediat. Chiar daca, in conditii normale, supapa de siguranta nu ar trebui sa intre in actiune niciodata, aceasta trebuie sa fie eficienta si de incredere in caz de nevoie.

Valvele de eliberare a presiunii VCP-D sunt alcatuite dintr-o carcasa cilindrica cu o flansa inferioara, care se conecteaza la un cep sudat pe acoperisul silozului, un capac interior din polimer in forma de disc pentru regim de exploatare cu presiune mai mica decat cea atmosferica, fixat de o tija centrala cu arc, un inel din otel exterior pentru suprapresiune, fixat de trei tije cu arc, garnituri si capac de protectie impotriva intemperiilor.

In interiorul supapei, un arc elicoidal mentine capacele valvei inchise daca presiunea este in limitele normale. Cele trei tije cu arc exterioare mentin capacul exterior in forma de inel ferm inchis atat timp cat forta generata de presiunea din interiorul silozului nu depaseste forta/presiunea arcului. Imediat ce presiunea depaseste valorile normale, capacul este impins in sus, permitand eliberarea presiunii. Capacul mai mic acopera de jos gura circulara centrala a capacului exterior. Acesta este mentinut in mijloc de o singura tija cu arc si este impins pe capacul exterior de presiunea normala a aerului din interiorul silozului. In cazul in care in siloz de creeaza presiune negativa, arcul este comprimat, permitand capacului sa coboare. Aerul care patrunde in siloz din exterior, asigura echilibrarea rapida a presiunii si impinge capacul central in sus, in pozitia „inchisa”.

Caracteristici:

Debit: pana la 6.000 mc/h (3.531 cfm)
Otel carbon vopsit
Capac de protectie impotriva intemperiilor din polimer
Reglare mecanica pentru senzorul de semnalizare inductiv
Reglate din fabrica pentru presiune negativa de -0,005 bar si suprapresiune maxima de +0,05 bar

Solutii in functie de sector

Industria constructiilor:
- Productia de beton.
- Productia de beton gata amestecat.
- Productie de beton prefabricat.
- Amestecarea produselor asfaltice.
- Aditivi si produse chimice pentru industria constructiilor.
- Industria ceramica.
- Productia de caramizi si tigla.

Industria grea:
- Prelucrarea cimentului, varului, ipsosului si minereurilor.

Instalatii si Echipamente:
- Statii de dozare, mixare, ambalare / Productie baterii.

Produse vandute de Proconsil Grup.

www.proconsilgrup.ro

www.motoreductoare.ro

Telefon: 0725 535 013

E-mail: office@motoreductoare.ro

www.snecuri.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura